1117
      Naam...Geen naam...Nº 913
      Ras: Podenco-mix
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: Ca. 2014
      Gecastreerd: Nog niet
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Niet bekend
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Dodingstation Huelva, Spanje
 
 
 
 
Ook deze lieverd is zwervend op straat gevonden en naar het dodingstation in Huelva gebracht. Nummer 913 heeft hij gekregen...Het is een podenco-mix van ongeveer drie jaar oud en heeft een heel lief karakter. Hij is sociaal en altijd vriendelijk en blij als hij mensen ziet. Triest genoeg zit hij hele dagen opgesloten in deze afschuwelijke plek, in een kleine kennel waar hij alleen maar even uit mag als de vrijwilligers van HADA er zijn. Helaas is dat niet vaak, de vrijwilligers mogen maar een aantal uren in het dodingstation zijn en hebben maar weinig tijd om de honden te verzorgen, met ze te wandelen en aandacht te geven.
Als hij dan eindelijk even met een vrijwilliger gezellig samen met andere hondjes mee mag wandelen, is hij zo blij en geniet dan zo van de aandacht die hij dan krijgt. Met de andere honden kan hij goed overweg, ook tijdens het aangelijnd wandelen, hij is sociaal en vriendelijk. Op de katten reageert hij goed, is wel nieuwsgierig naar ze, maar doet ze geen kwaad. 
 
Dit lieve ventje verdient zoveel beter! Weg uit deze afschuwelijke plek en met een mooie naam naar zijn adoptiefamilie. Een liefdevol thuis waar zijn warme mandje staat en waar hij nooit meer weg hoeft.    
 
Heeft u interesse in deze leuke en vriendelijke podencomix of vragen? Stuur dan gerust een email naar ons adoptieteam 
 
 
    
 
    
  
    
 
         
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: