0817
      Naam: Melina
      Ras: Galgo
      Geslacht: Teef
      Leeftijd: 08-06-2015
      Gesteriliseerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Prima
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
Deze prachtige en vriendelijke galga heet Melina. Zoals vele galgo's door haar jager gedumpt, omdat ze hem niet meer van nut was. Pas twee jaar oud en helemaal gezond. Deze lieverd wacht nu in de shelter op een liefdevol thuis, wat ze nooit gehad heeft. Melina is 60 cm hoog en weegt 19 kg.
 
Melina is werkelijk een schatje. Ze is heel zachtaardig, ontzettend lief, vrolijk en nieuwsgierig.  Aanvankelijk voor mensen die ze niet kent onderdanig en verlegen, maar als ze ervaart dat haar geen kwaad wordt aangedaan en mensen lief voor haar zijn, komt ze uit haar schulpje. Dit meisje heeft gewoon even tijd nodig om mensen te leren kennen en zich veilig en vertrouwd te voelen. Met de roedel waarmee ze in de shelter samenleeft kan ze heel goed overweg, ze weet goed haar plaats en heeft nog nooit problemen gemaakt. Op de katten reageert ze ook goed. 
 
Melina verdient zoveel beter! Een eigen warm en veilig plekje bij lieve mensen die haar alleen nog maar de mooie dingen van het leven laten zien. Wie geeft dit aandoenlijk lief zwart pareltje een fijn thuis?!

Heeft u interesse in Melina of nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar ons adoptieteam
 
 
    
 
   
 
    
 
    
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: