0917
      Naam: Thor
      Ras: Galgo
      Geslacht: Reu
      Leeftijd: 01-05-2011
      Gecastreerd: Ja
      Volwassenen: Prima
      Kinderen: Prima
      Honden: Prima
      Katten: Nee
      Gezondheid: Prima! Leishmania, Erlichia en Filaria negatief getest. Geënt en gechipt
      Verblijfplaats: Spanje
 
 
 
 
 
Thor is door zijn eigenaar, een jager, afgestaan aan de shelter. Niet langer van nut voor de jacht, dus weg ermee. Arme Thor, na jaren trouwe dienst harteloos afgedankt. Thor is een mooie, maar vooral ook een hele lieve Galgo van zes jaar oud, is 63 cm hoog en weegt 32 kg.
 
Thor was toen hij in de shelter aankwam verlegen en onzeker. Niet zo vreemd als je zo wordt overweldigd...Een nieuwe omgeving met vreemde mensen en veel blaffende honden. Arme Thor vond het eng en was dan ook heel onderdanig voor de andere honden. Maar daar is nu niets meer van terug te zien. Thor heeft zich ontpopt als een fantastische roedelleider die met alle honden heel goed overweg kan. Hij is nooit betrokken bij conflicten en gaat dominante reuen uit de weg. Met katten heeft Thor geen goede match, maar er zijn vast en zeker families die geen katten hebben. 
 
Voor mensen is Thor ook niet meer verlegen en is vol vertrouwen. Thor houdt van mensen, jong en oud, en komt graag zijn knuffels halen. Ook vreemde mensen worden blij en vriendelijk begroet. En Thor houdt ook van water, heerlijk vind hij het om in water te spelen.
 
Thor is werkelijk een fantastische hond, heel goed in balans, sociaal, ontzettend lief en aanhankelijk. Heeft u een fijn, warm plekje voor deze mooie schat?       
 
Heeft u interesse in Thor of nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar ons adoptieteam   
 
 
    
 
   
 
   
 
    
 
   
 
   
 
   
 
   
 
    
 
    
   
   
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: