Agenda activiteiten 2017
 
 

 
 
1 februari - Dia del Galgo - Wereld Galgo
 
 
 
 

 
 
5 februari - Scooby Winterwandeling
 
Zondag 5 februari 2017 organiseert Scooby Holland een gezellige winterwandeling! Dit jaar bent u weer welkom bij De Jutter in Zeewolde.
Vanaf 11.00 uur bent u welkom in het restaurant en om 11.30 uur gaan we wandelen over het prachtige Erkemederstrand. Na de wandeling vindt er een gezellige lunch plaats. De Scoobyshop is aanwezig na de wandeling.
 
Natuurlijk is iedereen weer welkom. Met of zonder honden van Scooby, of zelfs helemaal zonder hond.
Tot 5 februari op de Erkemederweg 79 in Zeewolde!
 
 

 
 
2 april - Vrienden van de Windhond Dag
 
Zorg dat u aanwezig bent op de tweede “Vrienden van de Windhond” dag
 
Waar? Geffense plas, Gielekespad 10, 5343 XN Oss
Wanneer? Zondag 2 april 11:00 tot 16:00 uur
Voor wie? Windhonden en hun eigenaren.
Iedereen die meer wil weten over de windhond.
 
De windhonden kunnen zich naar hartelust uitleven op het gras, het strand en een frisse duik nemen in het meer.
Voor de tweebeners zijn er diverse standhouders aanwezig met leuke spulletjes voor hun viervoeters.
Heeft u zin in een hapje en-of drankje? Hiervoor kunt u terecht bij het paviljoen. 
 
 
 

 
 
17 april - Zwerfdieren Festival
 
Op 17 april organiseert Stray-AFP voor de 5de maal het Zwerfdieren Festival Van de Straat ter ere van Wereld Zwerfdierendag.
Het Zwerfdieren Festival vindt dit jaar plaats bij de Geffener Plas te Oss. Dit is een geweldig gebied voor hond en baas met mooie wandel- en zwemmogelijkheden.
Kijk voor alle informatie:  http://zwerfdierenfestival.nl/ 
 
 

 
 
23 april - GINN-dag
 
Op 23 april 2017 zal er een GINN-dag worden georganiseerd in Oss.
  
 

 
 
7 mei - Greyhound Friends Jaarfeest Geffense Plas in Oss
 
Meer informatie volgt......
 
 

 
 
3 september - Windhondendag Speeltuin de Broekpolder 
 
Een vervolgdag voor de windhondachtigen mag natuurlijk niet ontbreken op onze kalender 2017. Op zondag 3 september zijn alle windhondachtigen (en andere honden uit het gezin) weer welkom om te komen rennen en spelen in de speeltuin. Andere honden kunnen komen spelen in het speelbos.
 
Waar: Bronstijdpad, Vlaardingen. Entree: € 1 per hond.
 
Routebeschrijving: Met de auto neem je vanaf de A20 afslag Vlaardingen-West. Komende vanaf Rotterdam, ga je beneden bij de stoplichten rechts en daarna direct de eerste weg links. Je kunt de auto parkeren langs de Broekpolderweg en op het parkeerterrein van hockeyvereniging Pollux. Loop vervolgens de Broekpolder in via het Surfpad. Loop deze weg door tot de houten slagboom en sla rechtsaf. Volg nu het Bronstijdpad en je vindt na circa 150 meter de Hondenspeeltuin de Broekpolder aan jouw linkerhand.
 
 

 
 
10 september - GSH Najaarswandeling Loonse en Drunense Duinen
 
 
 
 
 
Op zondag 10 september houdt Galgo Support Holland haar najaarswandeling op een voor velen van ons bekende locatie: de prachtige Loonse en Drunense duinen. We zijn weer van harte welkom bij Landgoed Bosch en Duin, gelegen in Udenhout. In de Duinzaal, welke voor GSH gereserveerd is, kunnen we terecht voor een gezellig samenzijn.
 
Iedereen is van harte welkom!

We verzamelen om 12:00 uur en gaan rond de klok van 13:00 uur richting het mooie zandstuifgebied, waar de honden los mogen en naar hartelust kunnen rennen en ravotten. Als de honden lekker uitgeraasd zijn, lopen we weer terug richting Bosch en Duin, waar we gezellig met elkaar kunnen nagenieten van de wandeling. 
 
Speciale gasten!
 
We kunnen u alvast vertellen dat er hele speciale gasten aanwezig zullen zijn. Dat zijn namelijk maar liefst 10 vrijwilligers van de shelter Puntanimals waarmee GSH samenwerkt. En natuurlijk willen ze heel graag hun geredde hondjes en hun nieuwe baasjes ontmoeten! Dat wordt een mooi en heel speciaal weerzien!
 
Het belooft dus weer een hele bijzondere dag te worden en we hopen dat u er met uw hond(en) ook bij bent. Wij verwelkomen u en uw lieve viervoeter(s) heel graag op zondag 10 september bij Landgoed Bosch en Duin.  
 
Adresgegevens
 
Landgoed Bosch & Duin:
Oude Bosschebaan 1
5071 PR Udenhout
Tel: 013-5111385
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: