Agenda activiteiten 2017
 
 

 
8 oktober - Hondendag Nederheide
 
Zondag 8 oktober organiseert Hotel Restaurant Nederheide weer de Hondendag bij Strandbad Nederheide! Op deze dag mogen alle honden lekker loslopen op het omheinde terrein en kunnen ze spelen in en om het natuurbad.
 
 
 

 
8 oktober - Herfstlunch Ospel 
 
Op zondag 8 oktober a.s. wordt tussen 13.00 en 16.00 uur de hal door Galgo Project en Greyhounds in Nood Nederland omgetoverd tot een gezellige plek waar u met uw hond(en) aan kunt schuiven voor een bedrag van € 12,50 per persoon. En de honden kunnen veilig in- en uitlopen naar een buitenruimte.
 
Voor diegene die ook nog even wil shoppen, zijn de kramen open.
Heeft u interesse? Meld u zich dan vóór 5 oktober aan via emailadres fbweezenbeek@hetnet.nl of info@greyhoundsinnood.nl. Er is een beperkt aantal plekken.
 
 

 
10 september - GSH Najaarswandeling Loonse en Drunense Duinen
 
 
 
 
 
Op zondag 10 september houdt Galgo Support Holland haar najaarswandeling op een voor velen van ons bekende locatie: de prachtige Loonse en Drunense duinen. We zijn weer van harte welkom bij Landgoed Bosch en Duin, gelegen in Udenhout. In de Duinzaal, welke voor GSH gereserveerd is, kunnen we terecht voor een gezellig samenzijn.
 
Iedereen is van harte welkom!

We verzamelen om 12:00 uur en gaan rond de klok van 13:00 uur richting het mooie zandstuifgebied, waar de honden los mogen en naar hartelust kunnen rennen en ravotten. Als de honden lekker uitgeraasd zijn, lopen we weer terug richting Bosch en Duin, waar we gezellig met elkaar kunnen nagenieten van de wandeling. 
 
Speciale gasten!
 
We kunnen u alvast vertellen dat er hele speciale gasten aanwezig zullen zijn. Dat zijn namelijk maar liefst 10 vrijwilligers van de shelter Puntanimals waarmee GSH samenwerkt. En natuurlijk willen ze heel graag hun geredde hondjes en hun nieuwe baasjes ontmoeten! Dat wordt een mooi en heel speciaal weerzien!
 
Het belooft dus weer een hele bijzondere dag te worden en we hopen dat u er met uw hond(en) ook bij bent. Wij verwelkomen u en uw lieve viervoeter(s) heel graag op zondag 10 september bij Landgoed Bosch en Duin.  
 
Adresgegevens
 
Landgoed Bosch & Duin:
Oude Bosschebaan 1
5071 PR Udenhout
Tel: 013-5111385
 
 

© galgosupportholland | Disclaimer | Website door: Voordeelwebsite.nl

  • Zoeken: